Angelic Reiki® är en vidareutveckling
av den traditionella Reikitraditionen

Angelic Reiki® grundades av Kevin och Christine Core 2003 Yorkshire, England. Angelic Reiki® är en vidareutveckling av Usui och Shamballareikitraditionen.

Dess bas och överföringsätt sker genom reikisymbolerna. Skillnaden är initieringssättet och vibrationen. Angelic Reikivibrationen är integrerad med flera andra energistrålar. Dessa högfrekventa energier ger oss ytterligare kraftfulla energiredskap till Reikin. Det är en komplett multidimensionell terapi som har förmågan att överskrida tid och rum och att avsluta spår av det förflutna på cellulär nivå. Det är ett system som rengör icke balanserade energier i den fysiska, känslomässiga, mentala nivån, i tidigare liv, i den genetiska koden, samt våra förfäders negativa programmeringar och blockeringar i många olika dimensioner.

Angelic Reiki är en högvibrerande, djupgående, unik helandemetod som används över hela världen.

En Angelic Reiki behandling harmoniserar livsflödet i din kropp och runt omkring dig, är kravlös, mycket behaglig och aktiverar kroppens och sinnets självläkningssystem.

En behandling sker på samma sätt som en traditionell reikibehandling men tar ungefär hälften så lång tid.

Länkar

Reiki är sedan 2005 godkänt hos Skattemyndigheten som friskvård.

Blekinge ReikiCenter

healing2-385

Behandlingar

Behandling i Reiki och Angelic Reiki sker sittande på stol eller liggande på behandlingsbänk fullt påklädd. Energibehandlingen sker enligt specifika handpositioner över olika energicentra, med händerna placerade på eller en bit ovanför kroppen. Unna Dig en stunds djupavslappning, då Du släpper allt för de renande energierna. Utförs även på distans.

ljus-385

Finn din inre frid

Låt Reiki lösa upp blockeringar och flöda fritt genom ditt system. Tillåt negativa tankeformer och undertryckta känslor lämna dig på alla nivåer. Släpp gamla mönster som inte längre tjänar Dig, och hitta nya vanor som främjar Dig på alla plan.

kristaller-385

Kristaller

Kristaller är populära redskap till att förstärka och rikta energi med och kan gärna användas ihop med Reiki. Jag använder bara stenar från Brasilien av renaste kvalitet.