mariaLite om mig som driver Blekinge ReikiCenter

Jag heter Maria Olsson, är utbildad arbetsterapeut, och har arbetat inom psykiatri och omsorgsverksamhet. Jag har även arbetat inom Försäkringskassan. Numera arbetar jag med ekonomisk redovisning gentemot flera företag.

Mitt intresse för energimedicin har alltid varit stort, och jag fick min första initiering till Usui Reiki steg l, 1992. Jag har praktiserat Reiki periodvis, men haft långa uppehåll fram tills nu då  jag återupptagit verksamheten igen.

 Genomgångna utbildningar är:

  • Mentorskapsutbildning  för Medial Utveckling hos Inger Amberklint, medium på Kristallviken, Sturkö.
  • Reiki ll, ART/Reiki Master,  Angelic Reiki 1&2, 3&4, Professionell Utövare samt  Angelic Reiki Master Teacher  hos Ewa Olsson på Ishnol Inspirationskällan, Kristianstad.
  • Kristaller, Deisa Cederqwist, kristallterapeut, massör samt smyckesdesigner,  Minas Gerais, Brasilien.

Usui/Holy Fire Karuna Reiki Master, Gun Moss Bjerling, Secourong, Göteborg
Usui/Holy Fire ll, William Lee Rand, International Center for Reiki Training

Det känns fantastiskt att nu kunna erbjuda denna enkla men mycket kraftfulla Reikiterapi, och att även kunna förmedla vidare den till dig som vill utbilda dig inom detta område, antingen för din egen personliga utveckling eller för att arbeta som behandlare och även som lärare.

Medlem i:

  • Förenade Reikiförbundet i Sverige
  • Angelic Reiki.se
  • Angelic Reikimagic.com

Blekinge ReikiCenter

healing2-385

Behandlingar

Behandling i Reiki och Angelic Reiki sker sittande på stol eller liggande på behandlingsbänk fullt påklädd. Energibehandlingen sker enligt specifika handpositioner över olika energicentra, med händerna placerade på eller en bit ovanför kroppen. Unna Dig en stunds djupavslappning, då Du släpper allt för de renande energierna. Utförs även på distans.

ljus-385

Finn din inre frid

Låt Reiki lösa upp blockeringar och flöda fritt genom ditt system. Tillåt negativa tankeformer och undertryckta känslor lämna dig på alla nivåer. Släpp gamla mönster som inte längre tjänar Dig, och hitta nya vanor som främjar Dig på alla plan.

kristaller-385

Kristaller

Kristaller är populära redskap till att förstärka och rikta energi med och kan gärna användas ihop med Reiki. Jag använder bara stenar från Brasilien av renaste kvalitet.